slapen op het water

Slapen op het water met Spring Rivercruise

Slapen op het water en wakker worden in een adembenemende omgeving, kan het nog gezelliger? Dankzij ons warm en gezellig interieur kan u genieten van familiefeestjes en bedrijfsuitjes. Boottocht vanuit Antwerpen om nooit te vergeten…

Wilt u niet overnachten op het water? Geen probleem, bij ons kunt u ook terecht voor gewone rondvaarten in en rond Antwerpen. Denk maar aan een havenrondvaart in Antwerpen.

Prijzen voor slapen op het water

De prijs van een overnachting per kajuit is 107 euro incl. btw per kajuit of tweepersoonsbed per nacht.
Daarnaast heeft u nog de optie voor een ontbijt dat neerkomt op 6 euro per persoon of 9,95 euro per persoon voor een uitgebreid ontbijt.
In het uitgebreid ontbijt zitten nog gebakken spek en worstjes bij en koffiekoekjes.

Ontbijten kan van 8u tot en met 10u.

Indien u een glas cava wenst kan dat ook (3,5 euro).

Inschepen op de rivercruiser Spring

Inschepen kan vanaf 16 uur op het Albertkanaal te Wijnegem. Er kan gratis geparkeerd worden vlak bij het schip. Indien u met de GPS komt kunt u “Kanaalstraat, 2110 Wijnegem” ingeven.

Opties voor slapen op het water

Bed & Boat

Een overnachting op ons schip zonder rondvaart.

Bed & Boat met mini-cruise

Geniet van een goede overnachting met een mini-cruise inbegrepen. De prijs hiervoor is 69,50 euro per nacht per persoon. Minimum 6 personen per bezetting.

Bed & Boat met havenrondvaart van 3u

Wij maken ook een rondvaart in de haven van Antwerpen. In enkele uurtjes laten wij u zien hoe het laden en lossen van zee- en binnenschepen werkt, hoe verschillende werkzaamheden gebeuren, enz… De prijs hiervoor is 149 euro per persoon.

Er is ook de mogelijkheid voor het ontvangen van gasten tijdens uw havenrondvaart. Maximum 35 personen toegelaten en 7,5 euro per persoon.