Catering, Kombuis, Bar

  • Uit eigen kombuis “budgetvriendelijk”
  • Officers” Cold Dinner”
  • Officers “Bread buffet”
  • Officers “Walking dinner”
  • Huiscateraar
  • Drankenkaart

 

Contacteer ons per email
of telefonisch op +32 (0) 479 777 690

100_0092

100_0651  Boottochten Spring gerechtje

KOMBUIS BUDGETVRIENDELIJK

Aan boord van de SPRING bieden wij volgende eetmogelijkheden aan. Wij trachten er steeds voor te zorgen dat u niet de ganse tijd aan tafel hoeft te zitten tijdens de vaart. Soep wordt bv. geserveerd in een grote mok, zodat u nog buiten of op de brug kunt vertoeven. Onderstaande voorstellen zijn steeds bespreekbaar voor suggesties. Voor een culinair hoogstaand menu of een meer formelere formule schakelen wij onze huis cateraars in, waar u zelf in overleg kan beslissen over het menu.

ONTBIJT “CAPTAINS BREAKFAST” tijdens rondvaart met max. 24 peronen

U wordt verwend met een rijkelijk ontbijt bestaande uit brood, broodjes, croissant, beleg, kaas, fruit, yogurt, cornflakes, ei, koffie, thee, melk en fruitsap.

9,95 Euro per persoon incl. btw.

ONTBIJT “ADMIRALS BREAKFAST” tijdens rondvaart met max. 24 peronen

U wordt verwend met een rijkelijk ontbijt bestaande uit brood, broodjes, croissant, beleg, kaas, fruit, yogurt, cornflakes, ei, koffie, thee, melk en fruitsap,
gebakken spek en worstjes, koffiekoekjes.

12,50 Euro per persoon incl. btw.

GLAS  “CAVA MET KERS” TIJDENS ONTBIJT

3,50 Euro incl.btw.

BRUNCH

Soep – diverse broodjes/brood – roerei – spek – diverse worstjes – gebakken aardappeltjes – gebakken tomaatjes met mozarella – gehaktballetjes met krieken – divers beleg – kaas – fruit -rijstpap – koffie en thee
Te bestellen vanaf 10 personen en maximum 24 personen

19,95 Euro per persoon incl. btw.

LUNCH

Dagsoep – hoofdschotel – dessert -koffie
Maximum 24 personen

19,95 Euro per persoon incl. btw.

BELEGDE BROODJES

Mand gevuld met 30 sandwiches met verschillende beleg

55 € per mand incl. btw.

DAGSOEP MET BROOD

5 Euro per persoon incl. btw.

PASTA SCHOTEL/SPAGHETTI  max. 24 personen

10 Euro per persoon incl. btw.

RECEPTIE

Aperitief hapjes koud en warm en 6 stuks per persoon

7 Euro per persoon incl. btw.

Apero-snacks zijnde chips, nootjes, olijfjes, kaas- en salamiblokjes.

4 Euro per persoon incl. btw.

GEBAK

Cake stuk

2 Euro per stuk incl. btw.

Biscuit

4 Euro per stuk incl. btw.

100_1355

OFFICERS “COLD DINNER”

U ontdekt een leuke schotel met verse kwaliteitsproducten waar de combinatie van vis en vlees u gaan verwennen. Deze schotels kunnen verschillen naargelang seizoen en beschikbaarheid van producten. Hier opnieuw wordt alle netjes verzorgd aan tafel aangeboden en de schotels bestaan oa. uit:

Gerookte zalm
Tomaat garnaal
Heilbot
Makreel
Verschillende vleessorteren
Raviers van groentjes, aardappelslade en extra coctailsaus
Broodjes, botertjes en sausjes
dessertje van de chef

In de prijsopgave zijn de bediening en indekking inbegrepen.

36 Euro per persoon incl. btw.

Apart te verrekenen

Vanaf 12 personen wordt een tweede personeelslid voorzien voor de bediening à 30 Euro incl.btw per uur.

Afgenomen dranken volgens onze drankenlijst
U kan eveneens kiezen voor onze dranken-forfaits met of zonder Cava.

gerechtje

OFFICERS “BREAD BUFFET”

U wil tijdens het varen aan boord van de SPRING genieten van een beetje gastronomie in een no-nonsens formule waar u zal met scoren bij uw (of met uw) gasten!
De genodigden kiezen hun beleg van het buffet waar alle variaties aan beleg in individuele mooi gepresenteerde porties zijn voorzien. Een ruim assortiment van artisanale broodjes zijn voorzien à ratio van 5 broodjes per persoon.

In loungeglaasjes of mini bordjes wordt voorzien:

Guacomole met gekonfijte tomaat en gemarineerde zalm.
Rucolasalade met parmezaankrullen en carpaccio van rundvlees.
Salade van waterkers en cressonnette met préparé Américain.
Duo van zalmtartaar en maatjesharing op een slaatje van tomaat, gemengde salade met avocado.
Receptiebordjes en cocottes.
Brie de Meaux met gedroogde vruchten.
Gekookte beenham met slaatje van (groene) asperges.
Coeur d’artichaud gemarineerd met gezouten notenhammetje.
Macédoine van groenten met kalkoenborst en mierikswortel.

In de prijsopgave zijn indekking buffet en tafels inbegrepen.

36 Euro per persoon incl. btw.

Apart te verrekenen

Vanaf 20 personen wordt een tweede personeelslid voorzien voor de bediening à 30 Euro incl.btw per uur.

Afgenomen dranken volgens onze drankenlijst
U kan eveneens kiezen voor onze dranken-forfaits met of zonder Cava.

 

gerechtje

WALKING DINNER SPRING

U heeft de intentie met stijl uw gasten te verwennen of gewoon te genieten van de Gourmandise, dan is deze formule zeker de top een een aanrader!Bij deze formule zijn de menu’s zo samengesteld dat we eerst beginnen met lepelhapjes (4 à 5 stuks) en daarna overschakelen op afgewerkte bordjes met volledige garnituur, welke rechtstaand of zittend met een vork kunnen gegeten worden. We sluiten af met een koffiebuffet en mini-gebakjes. De gerechtjes kunnen verschillen naargelang seizoen en beschikbaarheid.

Menu 2
Scampi met tartaar (lepel)
Mosseltjes “Port d’Anvers” (lepel)
Tonijn met salie (lepel)
Roomsoepje van Waterkers
Tartaar van zalm (bordje)
Carpaccio van tonijn met gekonfijte tomaten en basilicum (bordje)
Eendenborst met drie verschillende pepers en gekarameliseerde appeltjes (bordje)
Dessert

Prijs per persoon 35 Euro excl. btw. en incl. Bestek, borden, asbakken, plateaus, linnen, tafellakens en servetten, staantafels

Menu 1
Foie gras op een slaatje (lepel)
Schrobberke is gehaktballetje met Elexir d’Anvers+abrikoos (lepel)
Crème Aurore (lepel)
Zalm met Dyonaise (lepel)
Caprese (Mozarella+basilicum+tomaten (lepel)
Carpaccio met truffelvinaigrette
Kalfszwezeriken met lichte roomsaus
Gebakken tonijn met sausje van salie
Lamskoteletjes met seizoengroenten
dessert

Prijs per persoon 40 Euro excl. btw. en incl. Bestek, borden, asbakken, plateaus, linnen, tafellakens en servetten, staantafels.

Appart te verrekenen
Kok/kelner gaat gekleed in verzorgde bistrostijl en wordt verrekend  van vertrek tot aankomst van de firma.
Tot 15 gasten word er één kok en één kelner voorzien
Vanaf 15 gasten word er één kok en twee kelners voorzien .

Kok à 40 Euro excl. btw. per uur  /  kelner à 35 Euro excl. btw. per uur

Afgenomen dranken volgens onze drankenlijst
U kan eveneens kiezen voor onze dranken-forfaits met of zonder Cava.

Tekst Huiscateraar

champagneglas01resize

DRANKENLIJST

Frisdranken
Spa – Cola – Fanta 2,10 €
Tonic – Ice Tea 2,20 €
Sinaasappelsap 2,10 €
Spa rood / blauw per fles 1 liter 7,00 €
Bieren
Jupiler 2,20 €
Palm 2,30 €
Duvel 3,00 €
Leffe (bruin-blond) 3,00€
Aperitief – Wijn
Martini wit-rood 3,00 €
Porto wit-rood 3,00 €
Sherry 3,00 €
Ricard 4,50 €
Campari Orange 4,50 €
Glas Witte huiswijn 3,50 €
Glas Rode huiswijn 3,50 €
Fles Cava Maison 21,20 €
Champagne Maison 49,20 €
Warme dranken
Koffie 2,10 €
Thee 2,10 €
Warme chocomelk 2,10 €
Kan Koffie 18 tassen 30,00 €
Kan Koffie 9 tassen 15,00 €
Sterke dranken
Amaretto 4,70 €
Congnac 4,70 €
Whisky 4,70 €
Cointreau 4,70 €
Gin 4,70 €
Wodka 4,70 €
Rhum 4,70 €
Elexir d’Anvers 4,70 €
cocktail
Springer 4,70 €

Drankenforfait 3u

Tijdens 3 uren worden er bieren, frisdranken, fruitsap, rode en witte wijn, koffie, thee geschonken en uitgezonderd Sterke dranken.
16,80 €

Drankenforfait 3u met Cava

Tijdens 3 uren worden er Cava (één uur bij ontvangst), fruitsap, bieren, frisdranken, rode en witte wijn, koffie, thee geschonken en uitgezonderd Sterke dranken.
19,80 €

* Bovenstaande tarieven zijn incl.btw