Antwerpen excursies

14-11-2016

Arrangementen in Antwerpen

Op zoek naar toffe en gezellige arrangementen in het pittoreske Antwerpen? Dan moet u zeker kiezen voor onze “Antwerpen Excursies

Wat zijn onze “Antwerpen Excursies”

Verzorgde workshops, spelprogramma’s en themafeesten geheel op maat, maar ook onze rondleidingen, stadswandelingen en rondvaarten zijn tot in de puntjes georganiseerd. Elk arrangement kunt u op basis van uw wensen samenstellen. Wij regelen de beste professionele gidsen, de mooiste locaties en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Bekijk onze arrangementen en bespreek met ons de diverse mogelijkheden! Of u nu intiem wilt rondvaren met familie en vrienden of uitgebreid wilt lunchen op de Schelde met zakenpartners, u kiest bij onze “Antwerpen Excursies” uit een groot aanbod speciale vaararrangementen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze dinnercruise of de Luxe Scheldevaart, vaararrangementen waar uw vrienden of collega’s veel plezier aan beleven en die geheel op maat voor u worden georganiseerd. U kunt werkelijk alle kanten op om de wateren rondom Antwerpen te verkennen.

Majestueuze vaararrangementen:

Bekijk hier onze majestueuze vaararrangementen en boottochten en maak uw keuze. Wat dacht u van onze Borrelboot in Antwerpen… De Borrelboot van onze “Antwerpen Excursies” is een luxe en comfortabel schip om mee de Schelde op te gaan. Zo kunt u de stad eens van de andere kant bekijken. Een arrangement op onze Tapasboot… terwijl u op de Tapasboot verrukkelijke tapasgerechten voorgeschoteld krijgt, kunt u genieten van het mooie uitzicht tijdens onze “Antwerpen Excursies”. Als een culinaire wereldreiziger ging onze kok voor u op zoek naar de meest smakelijke schotels die de Spaanse keuken ons biedt. Zo wordt deze rondvaart niet alleen een boottocht op de Schelde, maar ook een ware culinaire Spaanse reis.

Antwerpen Excursies Spring Rivercrise

Antwerpen Excursies Spring Rivercrise